CSE@IT
   Byvolden 14, ST
   4000 Roskilde
   Tlf. + 45  23205291
   
CSE@IT Styr på privatøkonomien
Kopier Dankort transaktioner fra Internet bank (Nordea, Danske, SparNord...), direkte ind i systemet.Der er gratis support via e-mail og opdateringer via internet. Du kan se hvordan din likviditet ser ud i fremtiden. Du får overblik over dine indtægter og udgifter. Der er også en foreningsdel med medlemsregister og mulighed for at udskrive indbetalingskort og ajourføre betalinger via Internet bank.
Er i brug hos mange kunder og har været på markedet siden 1996
Se mere her

CSE@IT Styr på fotografierne
Det ultimative program til at holde styr på de digitale billederne. Der er mulighed for at søge på Titel, noter, sted ,dato og Exif information. Søgning bland 10.000 vis af billeder går lyn hurtigt da alle data ligger i en database. Der kan oprettes albums som kan bruges til at brænde på DVD/CD eller til at vis med den indbygged dias viser. Skabeloner til generering af web albums, som man selv kan tilpasse.
For dem der har egen web-server er der mulighed for dynamiske we sider der henter data direkte fra dabasen og også søgninger fårgår også i databasen.
Er i brug hos mange kunder og har været på markedet siden 2001
Se mere her

CSE@IT Snake til Windows Mobile smartphones
Simpelt Snak program til Windows Mobile, highscoren kan saves på internette så du kan sammenligne din highscore med andres.
Downloaded over 50.000 gange
Se mere her

CSE@IT Puzzle til Windows Mobile smartphones
Simpelt Puzzle program til Windows Mobile, highscoren kan saves på internette så du kan sammenligne din highscore med andres.
Downloaded over 50.000 gange
Se mere her

CSE@IT Styr på produktionen
Systemet er beregnet til at give en leveringsdato for en ordre, baseret på hvilke ordre der allerede er i produktion og produktionstiden for ordrene. Systemet er baseret på en fælles database, og et program og alle brugere opdatere samme database.
Løsningen bruges af STILA A/S
Se mere her

CSE@IT Styr på opgaverne
Styr på opgaverne giver dig mulighed for på en enkel måde at holde styr på medarbejdere og opgaver og tidsforbruget og omkostninger pr. opgave. Programmet er opbygget så det er nemt at betjene, og alligevel indeholder det mulighed for tilpasning, så det giver dig de oversigter som du har behov for.
Se mere her

CSE@IT Styr på sagerne
Styr på sagerne giver dig mulighed for på en enkel måde at holde styr på regressager, og nemt registrere og følge op på sagerne. Programmet er opbygget så det er nemt at betjene, og alligevel indeholder det mulighed for tilpasning, så det giver dig de oversigter som du har behov for.
Se mere her

Copyright ©  2021    CSE@IT